igår + idag :D

Igår så va ja hemma hela dan. Vid typ halv 5 så kom Sophie och typ 5 så kom Maxi och hanns familj + hanns mormor från Tyskland. Eftersom att hanns mormor va me så va min mormor också där eftersom att hon också kommer från Tyskland. Efter middan så gick ja, Madde (maxis storasyster), Sophie och Maxi ut. Vi typ bara satt och gjorde ingen ting så Madde gick in. Ja, Sophie och Maxi kom på att vi skulle cykla så vi gjorde det.
Sophie cyklade med mej på pakethållaren och Maxi på styret. Gick ganska så bra i alla fall ;D
Vi cyklade ner till torget men de va ingen där så gick cyklade till IP och sen Ösbysjön men Ingen va ute!!!! :( Vi åkte tillbaka till torget och tillsist så va Anna och Sofie där. Vi börja prata och va me dom och efter ett tag så kom Albert och Victor. Vi typ pratade och så och sen gick vi hem till Victor och kollade på Linas kvällsbok.
Den va bra men lite konstig. <3


Idag så sov sophie över. vid typ lunch så cyklade ja och Sophie till torget. På torget så träffade vi Victor, Ted och Alexander. Vi typ bara satt me dom när dom åt (ja vet jättekul) haha ;)
Efter ett tag gick dom och vi cyklade snabbt till Ösbysjön men sen tillbax till torget och då va Albert och 2kompisar till honom där. Dom åkte långboard och eftersom att ja hedde cykel så tog vi ett snöre och band fast och så åkte vi efter cykeln! Jätte kul!!!! haha. Sen kom typ Victor och hanns kompisar gick. Sen skulle vi gå hem till Victor men Albert behövde hämmta sin mobil först så vi gjorde de och sen gick vi till Victor men precis när vi kommit fram så kom Sophie på att hon skulle hem så då gick vi hem.

Kommentarer
Postat av: Sophie

Det var roooligt i fredags :D och i lördags och hela denhär veckan :D <3 !!!!



POOOSSS Sophie <3

2010-06-26 @ 19:53:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0