Sanna och Robin!

Kom nyss hem från Sannas och Robins årliga maj brasa/fest/midda.......haaha men asså varge år så har dom en jätte stor fest med ungefär 100personer bjudna med 3m hög majbrasa, fyvärkerier (stavning), stor grill, bufè bord med allt!, servitriser som kommer och går runt med typ brickor med typ mat/godis/dricka på! och de ligger på djurgårn! haha de e så himmla kul där och ja träffade en ny kompis som heter Fanny! Hon va as snäll!!
haha men när ja kom hem från skolan idag så fick ja typ as bråttom för på typ 2 1/2 timmar så skulle ja hinna duscha, tvätta håret, föna håret tort upp och ner, åka till täbban och hämta en Thomas sabo sak som va på lagning, köpa strummpbyxor, välja kläder, måla naglarna, sminka mej, fixa håret, sätta på kläder, välja typ smycken, välja skor, äta ngt litet och välja vilken jacka ja skulle ha på mej, ganska så stressssigt blev de typ!! Men ja e så bäst för ja hann göra allt!!
pusss!! (: <3

Med madde! :D

Sitter me datan hos madde ska typ hem snart. Har typ precis ätit.
Det va sista dan me elevensval idag. Imorron så ska vi typ visa upp vår pjäs haha hoppas dom flesta tycker att den e bra! (:
När ja och madde kom hem till henne så började vi baka......Vi började göra en smet men när vi hade hällt in den i en form så kom vi på att den inte hade ngt mjöl i sej. haha lyckat! :D
Efter att vi hade bakat så gick vi till alltorpskogen och sprang elljusspåret elr vi tog en "genväg" som ledde ut i gula spåret som e typ längre, och när vi hade kommit fram så vände vi om och sprang tillbax. När vi hade sprungit ett tag så tog vi en till "genväg" som typ tillsist ledde till ellsjusspåret och till sist kom vi hem igen! haha man fick typ ont i benen efter de men de e bra att springa lite iblad i alla fall! :D <3
puuussss!! (: <3

ny duschad!

Har just duschat och sitter och typ försöker få mitt hår torrt. Har varit på tennis som varje onsdag....haha
Idag så va vi på operan me skolan och såg ett typ genrep av en pjäs och så blev vi runt guidade. Man fatta ingt alls av operan för att den va på typ italienska, men de va lugnande och om ja fick så skulle ja gärna sommna!! (:


10 bästa bortförklaringarna för sen ankomst!

TOP 10:

1. Jag kom inte till skolan idag för att min hund var deprimerad ... han berättade för mig om jag lämnade han skulle hänga sin i sitt koppel

2. Jag kom sent till lektionen eftersom det var dimmigt i morse och jag kunde inte hitta min väg till skolan.

3. Förlåt att jag är sen men jag lät min bror göra mitt smink, stort misstag!

4. Förlåt för att jag är sen, mamma bad mig posta ett brev och efteråt såg jag rosa elefanter som tog mig upp till himlen, men nu är jag nere igen :)

5. Ursäkta jag är sen, men alla i korridoren ville ha min autograf.

6. Förlåt att jag är sen, men min hund åt upp min väckarklocka

7. Förlåt för att jag är sen, men min fågel hade tagit mina nycklar

8. Förlåt för att jag är sen, men grannen tejpade igen dörren med silvertejp

9. Förlåt för att jag är sen, men min katt stände in mig på toaletten.

10. Ursäkta jag är sen, men fick sakta ner när jag såg skylten "Skolområde, kör sakta"

haha!!!Idag så har ja varit i skolan och haft elevensval som igår........teater e faktiskt ganska kul för att vi fick komma på vår egen pjäs och ja spelar en bostskämt barn som blir kidnappat och ja e hur korkar don helst! riktig blondi som ger larmkoden till tjuvaran.....haha bäst asså!! Och vi har bästa gruppen också de e ja, Jossan, Henni, Celine och Andrea! asså bäst!!!
puuuus <3 (:

Glassbilen!! (:

Kom nyss hem från Jossan! Haha de va jätte länge sen ja va hos henne så de va kul! Vi köpte glass av glassbilen som ja inte heller har gjort på typ 100år! 
Just nu sitter va i soffan me datan medans pappa kollar på ngt typ faktaprogram.......ngt tråkskit om radioaktivitet på djur? :S typ jätte tråkigt!

Med Jossan!

Just nu sitter ja i sängen hos Jossan. kom nyss hem från skolan. har typ haft elevens val idag som är en typ vecka under under året då man får välja vilket ämne man vill ha. Ja har typ teater men ja har inte valt det men fick de endå av någon konstig anledning. :S (:
puss kanske skriver mer ikväll! (: <3

mer twilight!!

http://www.youtube.com/watch?v=Y11FBV7DU94&feature=player_embedded
måste ses!!! (: <3

Grattis mamma!! <3

Idag så fyller mamma år!!! Grattis!!! haha gustaf fyller också år så grattis till dej med!! (:
 
Presenterna till mamma! <3
f
ti
ityg
oolyg
mammas presenter......

jh
lfy
och de "fiiina" kuväret som ja gjorde.....men vad är i?......(:


i
ett fult kort som ja har gjort!! 

men vad var i presenterna?.....


liug
iu
en body lotion!........
ljg
en nagelfil.....och....
kug
.......och en showergel!!!! <3

haha har lite tråkigt! :p

Va typ i Mörby idag också.....och köpte en mascara och en foundation
liug
HM foundation 25kr på rea

öygf
mascara Isadora extra volume 109kr
puss! (: <3


Strömavbrott!

Idag så har vi varit på filmfestival me skolan! As nice vi åt på donken till lunch och såg på bio typ hela dan!! Och sen när vi kom tilbax till skolan så sluta vi!! haha!
Efter skolan så tog ja bussen till Mörby och handlade lite presenter till mamma för att hon fyller år imorron och ja hade inte köpt något innan! så ja va tvungen! Ja hade typ bara 200speen men ja hade endå råd att handla typ presentpapper, snöre och 3presenter! Ja vill inte säga va ja köpte elr ja säger de i morron! hehe......men när ja va inne på ica för att handla en dricka så blev de strömavbrott i typ hela Mörby C!!! Allt blev helt stilla! Man fick typ inte gå ut, för då trodde de att man typ skulle ta saker elr ngt, så ja fick bara stå i en kö på ica i typ en kvart.......<3
haha sitter just nu i soffan och typ kollar på tv, har precis badat!! Inte duschat utan badat! haha va typ as länge sen ja gjorde de! och ja gjorde typ "spa" sak med badskumm och allt!! nice va!

Och en sista sak bara!! Jag viste inte att typ kassaaparater elr saken som säger typ pip och lyser när man betalar har internet!? Ialla fall dom har typ de!! Eller inne på ica i alla fall, för när dom va tvungna att starta om typ allt så är de som en vanlig dator med internet och så och så är de ett program som man startar och klickar på som tex internet! men de fanns en internet på bakgrunden. haha ja e dålig på att förklara så de blev lite fucked up! (: <3 haha
puuuss!! <3
PS//lägger upp bilder på va mamma fick imorron!! <3 (:

Grattis Farmor!

Grattis farmor 80 år!! haha!! :D
åkte till farmor efter skolan och har varit hos henne sen dess med pappa och Jaana.

förlåt för att jag inte skrev igår ja vet inte ens vad ja gjort bara inte orkade. <3 (:

syu
8r
6ri7
farmor!! :D haha lite dåliga bilder men har typ inga bra men grattis endå!! <3

Gammla fotton!! <3

Har typ precis ätit midda.
Innan ja åt så satt ja och sorterade gammla bilder som ja sen ska sätta in i fottoalbum. Mamma har typ 10 000st så de tar typ as lång tid men ja får pengar för de så de e bra!! Ja hittar bilder på mej och kompisar från dagis som ja inte har träffat på 4ever och kompisar som går i min klass så ja träffar dagligen. Haha........<3 (:

yj
en bild på min lillebror <3

hwrjh
På mej och mina kompisar på dallet när ja va typ 4år

ute
En till fast gammal bild på Edward! (:

u65e
haha bild på en liten sur mej och en liten glad Gustaf

Haha bäst bilder asså!! <3
Puss!!

Trick `r Treat!

Kom typ precis hem från Ebba. Har varit där sen skolan slutade.
Jag och Ebba kollade på en skräck komedi som heter Trick `r Treat men den e mest en skräckfilm fast inte jätte läskig mest typ konstig.
Ebba lärde mej också att göra rör choklad....? Det är typ en choklad smet som är as god!! (:
Vi hoppade stutsmatta också och ja gjorde årets första bakottvollt! (stavning) haha stolt! (: <3

w53uj
Den ser mkt läskigare ut än vad dem e (:
Puuuss! <3


hemma hos pappa

har typ precis ätit midda nere hos pappa. Just nu ska ja kolla på How I meet your mother på 6an för att pappa inte har några bra kanaler.
Just nu e ja lite glad för att i typ tisdags så hittade jag en dator med Madde om ja inte har sagt de tidigare. men i alla fall så tog ja me den hem och i onsdags så kom en tjej och hämtade den men idag typ precis efter mitt förra inlägg så kom den dära tjejen igen och då hade hon med sej en choklad ask, 200kr och ett tack kort så snällt!
<3

Tråkigt....

Sitter i min säng och har jätte tråkigt! Asså de finns absolut inget att göra! Just nu sitter ja typ i min säng me min dator och typ bara bloggar och lyssnar på lite musik -_-. Har haft jätte tråkigt sen vivi gick kl typ 1 och nu e den typ 10 i 5. haha memmen.....
Innan vivi gick så sprang vi omkring me min kamera igen och tog massa fotton ingen. Dom flesta på mej blev helt fucked up för ja har typ inge smink på mej och de ja har på mej e kvar från igår...hehe (:

hrt
haha på mej och vivi i mitt stökiga rum (:

dh
på mej vid "dammen"

h
vivi på stuttsmattan :P

u6we
och en lite random på våra klubbor (:

Typ god natt!! (:

Klockan va typ halv 12när vi kom in igen.
haha vi sprang typ bara runt och tog kort och så tills min kamera dog helt. Den hade typ dött flera gånger tidigare så vi fick gå in och typ byta batterier en gång, men vi hade inga så vi fick sno typ några från Eddas leksaker så han blev typ sur! (:
haha men sen dess så har vi typ bara suttit vid datan och försökt ladda upp bilderna till fb men de gick inte så bra de stod typ ba "oj! ett fel uppstod i några av dina bilder försök igen senare" och de stog de typ hela tiden så ja blev lite typ pist of på fb då, men till sist funka de och ja blev typ överlycklig!! <3 (: haha!
puss! <3

haha typ lite av bilderna!
e
på mej, blixten e väldigt stark så några bilder blev lite fucked up!

ew
haha vivi, och de e inte snö de regnar! (:

yw
jag och vivi

hgtr
haha på en väldigt blöt stuttsmatta!! (:

jh
haha sexigt vivi!!! :p

e
jag och mitt blonda hår!!

finns fler bilder på fb ;)


Inga fler tårar formelan!? (:

Haha de står de på ett av mina shampoon lite såhär wtf! 

Haha men aja. Just nu sitter ja och vivi i mitt rum på golvet, ja me datan och hon me min mobil och kollar typ mina sms......haha. Idag så har vi (ja och vivi) varit i typ stan och bara gått runt lite. Fikade på Sandy`s som lunch med en vaniljlatte och en kaka.
Ska typ ut lite nu me vivi och ta lite fotton. hoppas inte mamma typ vaknar. hehe..

Fest! (:

Kom nyss hem från en fest elr typ "maskerad" fast man typ dansa. haha ja va en typ kanin me öron och typ fluga hehe as nice! Festen va as kul och ja gick me Sophie och de e kul att va ses ibland, fast de e inte så ofta. Tyvär så kan hon inte sova över för hon har typ någon basket träning elr match i morron tidigt så de gick inte! ):
Och förlåt för att ja typ inte har skrivit i bloggen på typ några dagar, har typ haft as mkt att göra.
Igår va ja me Anna i Täbban och handlade typ lite maskerad saker och så. Anna va typ Tingeling. haha!

Skola! ):

Hemma från skolan!
Allt e som vanligt som de va innan lovet, inga stora förendringar.
Idag så va skolan döds tråkig och ja har en känsla av att ja gick och la mej lite för sent igår.
hehe.

NEJ!!! ):

nej imorron börjar skolan!!! ):
nej de e sista dagen på lovet!!! ):
nej inga fler sena kvällar!!! ):
nej läxer!!! ):
nej inge mer va me kompisar hela dagarna!!! ):
nej de e söndag!!! ):
nej skola!!! ):

precis ätit (:

Har precis ätit och känner mej faktist jätte mett! Åt tacco!
Idag så va ja på Cosmonova me Hanna. Jätte kul och vi såg Deep Sea tror ja den hette.
Efter det så gick vi runt lite i museumet men mest kollade på typ stenar av olika slag.../: ja gillar inte stenar så mkt men de va fortfarande kul att typ va me Hanna! (:
På vägen hem så hämtade vi typ upp Sophie så ja va me henne resten av dan och vi typ hade as kul som vanligt!!

3 dagar kvar på lovet! ):

Bara 3dagar kvar av lovet och därför vill ja göra dom så bra som möjligt! 
Imorron ska ja på typ Cosmonova med min typ kusin Hanna. Ska bli jätte kul!!
Igår satt ja bara hemma i sängen hela dan, hehe, och idag så har ja varit me Sophia och typ Alfred, Victor och Christopher en liten stund lite senare på dan. Ja och Sophia satt mest och pratade tills vi gick till torget.

finns i min sminkväska (:


IsaDora foundation

IsaDora mascara

Maybelline New York mascara


Maybelline New York mineralpuder och borste

ögonfransböjare

w4544

Maybelline New York expertwear blush (rouge)
Maybelline New York the Colossal mascara


IsaDora puder


Lancome Paris kajal


Lumene mascara vattenfast

puss och kram


Elise!!

Idag så har ja varit me Elise igen!! Jätte kul!! Vi typ satt och kollade på film och så satte vi upp stuttsmattan! haha, vi va hemma hos mej men va skulle va hos henne men hennes typ syrra e sjuk så de gick inte ):

Täbban!! (;

Hemma igen från täbban, va där me Elise och typ handlade lite små saker.
Har just ätit och min fb laggar och ja kommer inte in på den så har typ tråkigt!
De ja typ köpte: (;
re
en foundation borste från lindex 49,50kr

yt
hårsnoddar från HM, fast svarta 19,50kr

rs
hårklämmor från HM 19,50kr

qe
sminkborttagning från Nivea, HM 39,50kr


ae
2st tröjor/klädningar från BikBok, fast en mörk blå och en lila 129kr st men på rea för typ 32kr st

qwa
topps/bomullspinnar HM 19,50kr

trse
kjol kort HM, fast i grå 49,50kr


Vaken och de snöar!

Idag vaknade ja typ kl 9 för att pappa va uppe och typ gick. Allt va bra tills ja kollar ut.....FUCK!, DET SNÖAR!!
Idag ska ja typ va me Elise och några andra i typ Täby C, ska bli as kul!

vill ha!

1:ASOS ANNABELLE Leather Soft Hiker Ankle Boots 2:L.A.M.B. 'Valisa' Bootie 3:ASOS | ASOS TURIN Suede Zip Shoe Boot at ASOS

1: 1360kr asos.com (
http://www.asos.com/countryid/2/Asos/Asos-Annabelle-Leather-Soft-Hiker-Ankle-Boots/Prod/pgeproduct.aspx?iid=855981&MID=35719&affid=2135&siteID=Hy3bqNL2jtQ-PQmZJ9hBJnuB9tyQEsmW2w2)
2: 2565kr nordstrom.com (http://www.polyvore.com/valisa_bootie/thing?id=13536401)
3: 920kr asos.com (http://www.asos.com/Asos/Asos-Turin-Suede-Zip-Shoe-Boot/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1007194&cid=4172&sh=0&pge=1&pgesize=20&sort=-1&clr=Coral)

Twilight!!

http://www.youtube.com/watch?v=S2HIda5wSVU

Grattis!!

Grattis Marit!!
Min typ farster fyller år idag så va ska typ ha en "släcktmidda/lunch" om typ en timmar asså kl typ 4. Kanske lägger upp lite bilder sen.
Just nu sitter ja och gör ett kort till henne (blir inte fint alls), menmen.
Kom typ nyss hem från Plantagen (stavning), föllde me mamma när hon typ köpte några blommor och så där.
Vi hyrde aldrig ngn film igår, ja orkade inte gå till Mörby C, hehe lat ja vet. Men ja åt ingt godis.   

Hemma!

Komm precis hem från Täby C. Va där me mamma när hon fixa sina naglar och la typ på ny gelè. Ja sprang typ bara omkring, och köpte ett nagellack och en vaniljlatte.
Ja lämmnade typ också in en av mina Thomas Sabo berlocker på lagning för den har typ gått sönder.

Vi kanske ska hyra film ikväll och typ sitta och äta av allt mitt godis som ja fick i de 1 1/2 påskäggen elr 2eftersom att ja fick Eddas halva.


iyt
nagellack: depend 25kr, illrosa (nr 34)


Är de bara jag som längtar till......

i7t86rugg
tdyjsre
fdjytr
kujy
Landet!!,

uiyt
varma sommarkvällar!,

iu
Sommaren!!,

kyguftd
576
sommar me kompisar,

iyr6e
ghf
och grönan med kompisar!,

Glad Påsk!!

Glad påsk på er alla!!

Ja sitter i sängen och typ bara gör ingt. Sophia har typ precis gått.
När vi vaknade i morse så blev de frukost och vi fick leta efter typ 1 1/2 påsk ägg.......random ja vet.

Idag ska ja typ vara me kompisar, elr ja vet inte vilka som e hemma men ja får typ messa några och se om dom e hemma för ja vill inte ligga hela dan och bara inte göra ngt.


  


Har väldigt roligt me Sophia

Ja och Sophia sitter i min säng med min dator och mobil och har typ as kul. Vi kollar på typ lite video bloggar och då står typ ofta att den typ presenteras av 118 118 och då stod de va e en fjortis? och då måste man ju absolut ta reda på de, och så där stod de:

Vi:
Vad är en fjortis?

Svar 118 118:
Fjortis (efter 14 år) är en oftast nedsättande beteckning på någon i de yngre tonåren som beter sig omoget. Ordet kan även andvändas i överförd mening om personer i andra åldersgrupper; fjortis är då inte en ålder utan en livsstil.
//eniro 118 118 SMS.


WTF!!!
jaha då vet man de då...

E me Sophia

Komm nyss hem från Täby C. Har typ varit där hela dan me Sophia och typ bara handlat lite saker och spanat in lite snygga killar, hehe skoja.
Just nu sitter vi typ bara och slappar, fb och Sophia typ målar sina naglar (hon köpte lite saker till de och de blir typ as fint!)

Ja köpte typ två st linnen, en kind of kofta och typ några armband.
Sophia köpte typ några nagellack, lösnaglar, en typ vattentät masscara, en spegel och ett par typ mjukissar.

PÅSK LOV!!!!

ÄNTALIGEN PÅSKLOV!! HAR LÄNGTAT SOM FAN!!


Johanna (:

Just nu så är ja med Johanna. vi typ bara softar och tjockar oss och äter bullar och saft. Ja har inte varit me Johanna sen i typ fyran så de e as kul! (: 

Asså den hära veckan har varit värsta soft. Först på freda så sover ja över hos Sophie och e me Wille och Bella, sen på Lördan så åkta ja till Mallorca, Sönad, Måndag och Tisdag så ligger jag bara vid stranden och solar, Onsdag åker hem och e och handlar i Mörby C, och idag så har de varit stattjakts/spel/godis dag i skolan. Filps typ guddotter va me oss också, och hon va typ 5år och as söt!


RSS 2.0