markoolio

såg markoolio idag ;) haha

Lördag:
I lördags så va ja me Sophie hela dan. Sophie badade men inte ja för att ja tyckte att de va för kallt. hehe. vi kollade på Fool`s Goold as bra :D

både rolig och bra ;)

Idag:
På morronen så kollade ja och Sophie på Fish Tank också bra men vi hann inte se klart hela. :(

typisk tonnårsfilm fast inte de bästa ever

kl typ 12 så åkte ja hem från Sophie, snabbt hem och sen till Fabian, Jacob, Victor, oma och dom för att Jabob har fyllt år så vi fikade lite och sen så åkte vi ut me daras båt :D Så himmla roligt!! Såklart så satt ja längst fram och såg lite cool ut ;) haha nej skojja ;) haha och på vägen hem så såg vi Markoolio i typ sin båt. haha känner mej lite stolt över att ja satt i en typ dubbelt så stor båt som han ;) haha nice va :D  

boomerang

va på typ Boomerang sak idag. Köpte en kofta/strandklänning ;) As söt <3

den ser inte så fin ut men de e den <3

Idag så hade vi tårttävling i skolan. Ja och Sofie bakade en tårta. Vi bakade en jordgubbstårta. Den kom tvåa i utseende, gansa bra endå eftersom att min och Celines typ inte fick ngn röst alls förra gången. haha :P

så jävla kul!!!

har just duschat och kom nyss hem från vår konsert! De va så kul asså!!! Vi har haft 3st konserter idag, den sista va gör föreldrarna och de va mest pinsamt för tänk om man skulle göra bort sej! Som tur va så gjorde ja inte de! Thriller va ju lungt roligast att dansa till! Och ja tuperade upp mitt hår så mkt som de går! haha ;P Vi börja halv 8 idag! WTF!!! Bara för att vi va tvungna att öva. Och Filip tycker inte att vi förkänar en sovmorron! serry!!! .......på him asså!!

Desperate!


skolavslutnings klädning!! <3

Jag har hittat värdens fiinaste skolavslutnings klädning!! Den e as söt! vit med typ volander längs nere!! LOVE IT!!!
Typ hela dan idag så har vi tränat till vår konsert. Den kommer äga alla andra som någonsin har varit!! (host host) Vårt tema e världen och ja inte har sagt de förut.
Efter skolan så åkte ja hem men typ presic när ja hade kommit hem så ringde mamma och frågade om ja ville me till Mörby c? och såklart man vill de liksom ;D Ja fick en typ kalender och min så himmla söta klädning!!!

e den inte underbar!!! den ser bättre ut på om ni inte tycker att den e de!! <3


min kallender ja köpte ;)
<3

lördag+söndag

långt inlägg......

Igår:
Igår när ja vaknade så typ gick ja me Linn till tåget. Sen så fick ja typ springa hem fär att Sophie skulle komma. Ja och Sophie cyklade till ösbysjön och badade. Efter ett typ tag så kom Tom, Victor, Gustav, Axel, Alferd, Christopher och typ några fler och vi började me "putta i leken" hehe.
Sophie kasta ner Toms cyckel i vattnet fast han blev sur på henne så att hon fick hämta den igen.... hehe
Kl typ 6 så drog vi hem för att vi skulle få gäster. Fam Lind. Efter middan så drog ja, Sophie och Sophia ut me Tom, Alfred och typ Gustav. Vi börja med att hoppa stuttsmatta men de va så mkt mygg så vi gick ner till vägen och sen till lekparken. När vi kom till baka så skulle Sophia och dom hem men inte Sophie för hon skulle sova över. JEJ!!!!

Idag:
Idag så har jag, Sophie, Tom, Alfred, Victor och Christopher badat i Ösbysjön (igen) fast de spöregna!!! As kul!!! Tror aldrig ja har badat när de regnar så mkt förut!! Victor bada inte för att han e "förkyld" och man ba yeh right!
Efter de så cykla vi typ hem till Victor och kolla på tv och data (jätte kul) haha.....kl 4 så cykla vi typ hem för att Sophie skulle hem.
Senare så fick vi gäster igen. Alexandra, Sebastian och Sussan komm. Efter de så gick vi ut och hoppade och blev jätte blöta. Ja e fortfarande blöt fast ja har suttit inne en stund och kört ett spel me Alexandra.

haha pussar! <3

LINN!

Sitter i sängen me Linn. Har typ just kollar på mean girls. Vi va ute och badade förut och typ åkte till Torget. Vi badade i typ Ösbysjön och de va as kallt!! haha de kom en kille och typ försökte putta i mej bara för att ja var för långsam att gå i hehe XD
I skolan idag så hade vi typ "kör" i två timmar så de va fett skönt asså.


på ösbysjön ;) <3


haha de blåste upp luft! <3


sitter och kollar på den fiiiina utsikten host. host.....

Innan linn kom så va ja och mamma i mörby och handlade en foundation, balsamspray, shampoo, balsam och en typ deo. haha <3

1: spraybalsam
2: balsam
3: shampoo
4: deo
5: foundation/moss

pussar!! (: <3

dagis

Efter skolan idag så gick ja hem till Madde. Vi va hemma hos henne en stund men vi åkte typ hem till mej sen och efter det så åkte vi till dagis och "kollade" på en typ teater som hanns grupp hade gjort. De va tråkigt så vi gick ut på ängen och gjorde typ maskros-krannsar som vi gav till Edda. Vi hjälpte ungarna att gå balansgång och vi blev värsta poppis!! haha <3

onsdag eller torsdag!?

Jag fick just reda på att det är onsdag idag inte torsdag som ja trodde!!!
Jag kom på det på de på vägen till tennisen idag och ja ba WTF!!!! BLÄ!!

Idag så hade vi matteprov!!! blä!!! de mesta fatta je men inte dom sista talen. VAfan är en romb? e de bara jag som e korkade elr e de onormalt att veta de?!

Desperate

desperate börjar nu!!

Stuttsmatta!

kom nyss ni från att ha stuttsat stuttsmatta med Alexandra. Sitter och kollar på Ugly Betty och väntar på att Despersat ska börja! längtar!!!

Bild som ja tog idag på väden hem!

kidnappad!!??

De va as läskigt för asså idag typ efter lunch så kom en polisbil till skolan. Vi trodde att de inte va ngt men de visade sej att en pojke i typ fyran var borta!? As läskigt!!!! Typ precis innan vi sluta vid typ 3 så fick vi typ reda på att han typ bara hade skolkat!! Och de va tydligen föräldrarna som hade ringt polisen och polisen hade typ letat igenom hela skolan och så!! Haha fett ägd han måste bli efter att få reda på att polisen och typ alla har letat efter honom!.

haha en bild ja tog på en polisbil i vintras :)

Efter skolan idag så föllde jag med Anna till Mörby, när vi va i mörby så träffade vi Ellen och Emma så vi va me dom en stund inne på typ Lindex och typ provade strumpbyxor :D
Efter ett tag så skulle Anna gå så då gick ja också. Anna skulle till Ville och Fredrik men eftersom att Sofie va sjuk så ville hon inte åka själv så ja fick följa med.
Vi tog typ bussen till dom. Vi va typ ute hela tiden i en typ klätterstälning men efter ett tag så gick vi in i ungdoms centret och där typ börja vi prata och så satte vi på en data. haha.....
När vi kom hem så gick Anna me mej hem och åt typ midda me mej. Vi gick ut och hoppade en stund och så busringde vi lite. hihi :q


härlig vår bild ja tog idag! :D

mitt rum just nu:

haha sitter och sorterar gamla Barbies och Bratz, ska sälja dom och har typ 10000000000st saker till dom!!!!! Tar aldrig slut!!! ;) <3
puss på er alla!! (: <3

bilder :D

Nu kommer dom efterlänktade bilderna!! :D

från i fredags:
oiug

 
haha bästa bilden!! vivi härmar en liten tjej som kom och typ tryckte upp sitt ansikte mot glaset, ungefär så där. <3

lördags:haha våra "vattenbalonger"
före:

efter:

jag efter:

vivi efter:

haha både blev jätte fiiiina XDsway show anni dansar:
anni e personen i typ grön tröjja elr kofta! :Dhaha....
och från idag:


Hemma

kom nyss hem från vivi. har varit där hela helgen.
förlåt för att ja inte skrev igår, haha ja och vivi va ute och hade vattenkrig elr "vattenkrig" med typ påsar med mjöl och tvål i. haha ja vet random!......De va så himmla fint väder, så vi va ute hela dan och gick runt och pratade och så också.
 
Anni hade dans show också så vi kollade på den. Anni va jätte duktig!! hon dansar typ street jass och hennes nummer hette A place of fantasy jätte bra!!
 
På kvällen så gick vi ut igen och som vanligt så va typ ingen ute så vi typ bara satt och pratade.
Ikväll så ska ja på typ midda me Anders släckt (Oma Anders lillasyster, Fabian, Jacob och Victor hennes barn, hennes nya man och typ Anders faster Phoi (stavning) ) haha

Jag lovar att ladda upp bilder ikväll elr senare idag från helgen ;) <3
puuuuuuuuuss på er alla!! <3 :D

Tråkigt!!

Sitter i Annis säng och har tråkigt....
Vivi typ sover och ja har ingt att göra. de e typ inte heller några inne på chatten på fb som man kan typ prata med så ja har tråkigt.
Ja och vivi va ute en stund tills pappa och jaana ringde och sa att vi inte fick va ute längre, men vi hade ingt att göra ute så vi satt mest och pratade. typ ingen kunde gå ut och de sög!!

Idag så har jag och vivi varit i täbban och ja köpte ett par örhängen på HM för typ 10kr, as billit så ja blev typ glad!! haha

Vi vakna hos pappa imorrse och låg typ i sängen till 2. hehe. min lillebror va me oss en liten stund för att mamma va ute och sprang också. haha så då låg vi och kolla på barnprogram. haha jätte kul ;)
puuuuss!! (: <3

Kanske lägger upp bilder från idag typ imorron elr ngt. (: <3 puss <3

Vill ha!!


Cali Beach Flip Flops

Arrow Point
Zuma Beach

Me vivi

Har typ varit me vivi idag.

När va vaknade imorse så gick ja typ till tåget och hämtade vivi.
Efter lunch så gick vi typ till torget och köpte godis. På torget så va Victor och hans gang som vanligt.....
Vivi ska sova över och vi ska typ ut snart och ta lite fotton.
puss!! <3

Ingen skola!!!

Ja de e ingen skola imorron elr på fredag!!! så glad!!
haha ja känner mej jätte duktig för att imorse så cyklade ja till skolan, sen så körde vi en fotbollsmatch, sen cykla till madde, till tennisen, spela tennis och sen cykla hem! e ja inte bäst elr vad!!!
Idag så spelade vi fotboll mot alla lärare i skolan!! de va jätte kul och vi vann 2-4 haha första andra gången som eleverna vinner!! asså på alltid!! De va 11år sen senast! vi e så bäst!!!
Idag så va de en fett slapp dag, de börja me fotbollen på morronen, sen musik, sen pp (power point presentationer), lunch, matte (tråkig) och sen pp igen och så sluta vi! sen sluta vi!! nice!
Efter skolan så gick ja hem me madde och åt jordgubbstårta!! mums!! va jätte länge sen!!
När ja kom hem så duschade jag och bara börja typ mysa.

Imorron så ska ja typ va me vivi! ;) haha ska bli jätte kul asså!!!
puss!!!! (: <3

maskerad (igen) (:

idag så va de typ maskerad iskolan, även fast de va det typ förra fredan....Förra fredan så klädde ja inte ut mej men de gjorde ja idag. Ja va Batman!! haha bäst elr vad!!
Efter skolan idag så gick ja hem till madde ingen och vi gjorde typ spa sak. Men ja va inte hos madde så jätte länge för att ja skulle till doktorn och kolla på ett typ födelsemärke :/ De va inte farligt elr så de va bara att de typ kliar ibland. Eftersom att de typ tog 10min så hyrde vi en film också. Vi hyrde I taket lyser stjärnorna, ja har faktiskt inte sett den elr ja gjorde de nyss, men asså ja såg den inte när den gick på bio.
Just nu så har vi typ gäster, elr de e bara en men ja vet inte va man kalla de om de bara en en? haha....
ljhtg
filmen ja såg!!
 
uyt
uij
haha lite fucked up bilder på mej som Batman!!
987t
min fiina batman typ mantel som mammas kompis sydde till mej när ja va 3och en typ mask gjord av avklippta leggings. (javet sexigt som fan) ;)

poiu
kläderna som ja hade under: svart baslinne från gina 99kr och leggings från åhlens 79kr ;)
puss på er alla!! (: <3


JAG VET!!!


ja har kommit på va ja ska vara imorron!! Ja ska vara batman!!! haha
puss!! (: <3

utvecklingssamtal! ):

kom nyss hem från mitt typ utvecklingssamtal. hatar det!!!!
efter skolan idag så gick ja hem till Madde och va där till ja skulle ha utvecklingssamtal, de e en av dom få saker som ja hatar!!!
Imorron så ska ja också ja me Madde, fast typ hemma hos mej. De e utklädnings dagimorron också. Ja har ingen aning om vad ja ska vara!! Hoppas ja kommer på ngt!!!
aja men puss (: <3

anni och vivi!

Ja va me Sophie i morse men sen på eftermiddan så kom anni och vivi. Vi åt typ midda me varan och så tog vi några fotton. Kanske laddar upp dom imorron.
puss!! (: <3

Grönan me Sophie!! (:

sitter i soffan och kollar på scoody doo me Sophie. Även fast de va kallt och regnit idag så åkte vi till grönan. De va inte alla mycket kö och man stog i kö max typ 15min. Åkte Insane typ 50gånger XD sen såg vi typ 50000 snygga killar (: <3

lite bilder från ida
uoyt
sophie lite vinglig elr (:
öih
spring på Sophie
out
en glad Sophie <3
olit
haha de e våra skosnören om de e någon som inte ser de, i spökhuset XD

haha ja e inte me på så många bilder för att de e ja som fottar! (:
puuuss! (: <3

glad!! Min kamera funkar, elises fest va sa kul och imorron ska ja till grönan!!

haha lite avslöjande rubrik eller!?

För typ en timme sen så kom ja hem från elises fest! den va as kul!! Haha ja e jätte glad för att min kamera funkar igen!! jej!! och imorron så ska ja till Grönan! Första gången iår liksom! Nice!
Efter skolan idag så gick ja hem till Madde och lånade kläder till festen av henne. Ja skulle vara blå och som tur var så hade hon en blå as snygg tröja och en blå kofta! Madde räddaren i nöden liksom!
Imorron så ska ja till Grönan me Sophie! Ska också bli as kul!! hoppas de inte e så mycket kö!!

khjf
me på bilden Emma, Ingrid, Matilda, Jenny och Michele! så söta!! <3

kghf
Emma och vivi gone crazzzy! <3

lkuyt
haha dom flesta som va me!

Kanske lägger upp fler bilder imorron, min dator typ bammmpar just nu!
puss!! (: <3

VP!! <3

sitter och kollar på Vampire Diaries (: <3
efter skolan så åkte ja till Mörby c och handlade en typ present till Elise för hon har typ fest imorron! Så nice!! (: längtar as mkt!! (: <3
puss! (: <3

Inga bilder!

kommer inte kunna upp några bilder på ett tag för att min kamera e typ trasig och min mobil sladd e typ också trasig så ja kan inte ladda upp några bilder!! ):
Idag så va de tennis som vanligt! efter tennisen så duschade jag och åt middag, nu sitter ja och kollar på 2 1/2 men (igen!).
puussss! (: <3

älska 2 1/2 men!! <3

haha sitter och kollar på 2 1/2 men (en sak som man bara måste älska!)
Efter skolan idag så va ja, ebba och madde kvar och körde kooko (stavning) och kollade på typ mattisgalan som är som en talanjakt för dom som går i typ ettan, tvåan och trean! alla e så himmla söta och små! Ja kommer ihåg att jag va me där! haha <3
oipt

Ska kolla på Destperate sen! Haha e helt beroende av det!
ilkut
puss! (: <3

ny duschad!

hur kommer det sej att ja typ alltid skriver i bloggen efter att ja har duschat!? haha
I alla fall så har ja just duschat....hehe
Idag så har ja varit i skolan som vanligt. körde brännboll sista lektionen istället för typ matte! soft!
puss (: <3


Vill ha!!

öiy
kjg
lig
liyg
liuhg
ilu
öloiuh
li
liupt
out
outg
öiyg

Fina!?

FAVORITE JEAN SHORTS GarageAmerican Eagle AE Women's Destroyed Denim Shortie Pure BlueCurrent/Elliott Trash Wash Cut Off Shorts
fina?
puss!

fryser! /:

har typ precis duschat i jätte varmt vatten och när ja kom ut ur duschen så typ frös jag till is för att det e typ iskallt hos pappa..Nu sitter ja i en filt och fryser aset av mej! haha
Efter ja kom hem från sophia så har ja typ inte gjort ngt alls!  Mamma har typ gäster så ja gick ner till pappa hehe
puusss! (: <3

trött!

Haha har fortfarande ingt att göra, har typ suttit och typ lagt till text och så på massor av Sophias bilder......min fb typ laggar så ja kan typ inte lägga upp bilderna. men ja får väl typ försöka ett tag till. (:
puuuuuuss! (: <3

sent!......

Klockan är typ halv 3 och ja och Sophia har typ ingt alls att göra!!
Sophia sitter och typ försöker hacka sej in på andra personers typ msn och ja sitter och och messar o typ som fb som typ vanligt! NO LIFE!! (: <3
puss! (: <3


Hollister!? <3fiiina!? (: <3
puss! (: <3

Clash of the Titans

Sitter hemma hos Sophia me datorn igen.....För ungefär en timme sen så kom vi hem från bio. Vi såg tyg Clash of the Titans tror ja att den typ heter. Den va typ bra men också typ as sårlig för att alla typ dog ):
Innan vi gick på bio så va vi i Mörby c och ja köpte en tröjja och typ lycko piller!!?? haha wtf men de e typ bara vanliga mint godisar från lekplaneten :P haha
 
I morse när ja vaknade så skulle ja va me Vivi men de typ ändrades för att hennes mammma blev typ sjuk....):

puss! (: <3


RSS 2.0