Barcelona!

Yess! Imoron åker jag till Barcelona! Skittaggad och hoppas på att bli lite brunare i alla fall :) Om jag inte uppdatarar bloggen på en vecka eller någon sånt så vet ni nu varför för jag vet inte om jag kommer ha tillgång till internet men vi får se. Ialla fall ha det bäst här hemma nu  Massor av bilder kommer sen!
*random bilder tagna från google*

Om ett gått skratt förlänger livet måste jag vara odödlig

Underbar och solig dag idag intesannt? Jo om man är ute och badar eller gör något roligt. (Observara den både understrukna och fetskrivna punkten) Denna underbara dag vaknade jag, okej förlåt ska inte inleda inlägget med en lögn. Vaknade gjorde jag väll inte riktigt eller jo 11igår morse. Att jag är trött och huvudvärken kan nog bero på att jag har varit vaken i 33timmar i sträck nu.
KUL JA normalt kan disskuteras. Ja natten va kul men inte de efter.. Hände massor av både random saker och måste bara säga: Om ett gått skratt förlänger livet måste jag vara odödlig efter denna natt! haha ;) Nu sitter jag med huvudvärk och stresspackar och försöker lyckas att komma ihåg allt eftersom att vi åker till Barcelona imorgon! LOVE ♥ I Barcelona finna även Hollister så det är nAjs! (jävla fitt affär som precis öppnat i Täby Centrum så att det inte var så speciellt längre. (Observera min punkt igen, och ja man kan sätta en parantes i en annan parantes.)  ) Eftersom att min blogg och mitt liv är så otroligt intressant så fortsatter ni läsa och kanske vill veta lite mer. Ungefär som att jag sitter och laddar ner massor av filmer så att jag har något att göra på flyget eller som att du är bög och med det avslutar jag dehär inlägget.

Skor

Idag har jag varit med min älskade mamma. Vi va och fikade och handlade lite saker först till henne och sen fick jag även 2par skor :D Först ett par ballerina och sen mitt tredje par UGG`s ;D haha inte för att jag behöve nån av dom haha står ett par oanvändna UGG`s hemma i garderoben men endå! :D haha glaad (: Klippte även mitt hår lite. Va så himmla slitet så nu är det an ening kortare :P haha Nu sitter jag hemma och målar naglarna eller a väntar på att dom ska torka (eftersom att ni ville veta vad jag gör.)
hihi Älska skor ♥

Eminem - Stan

Ingen aning varför jag börjat lyssna på den nu kom liksom ut 2001 men den är ju verkligen underbar ♥
Oklippt version med svärord (mycket bättre) ↑↑
Hela långa versionen men med bortklippa svärord + musikvidio↓↓

Hata rubriker..

Igår somnade jag väll lagom sent. Runt 3 sådär. hade filmmaraton och kollade först på Hipp Hipp Hora, sen Sebbe, efter det The Last Song och till sist The Hangover Part II. Alla va bra förutom Sebbe som va väldigt seg och inte alls som jag hade förväntat mig. Hade liksom förhoppningar.

Idag kom pappa och väckte mig en aning för tidigt för att Gemma (vår städare) skulle komma och tvätta fönstrerna. Bara att gå upp. Efter det åkte jag och träffade mattias och även simon, Ellinor och Hanna lite senare.

Chacha bloggen!

Chacha bloggen! Lilla jag här ♥
Blir typ deprimerad för att ingen händer, ALLA är bortresta justnu.. Segt...
Idag har jag i alla fall varit me lina i stan. Mysigt, vi fikade och jag handlade även en kjol från zara. Lite vardags shopping :)
Måste bara säga att jag är jävligt stolt. Vaknade 11 idag vilket som är väldigt bra eftersom att jag vaknade 5 igår..

You can hate me but never break me



Shiit jag har tråkigt!


När Mörkret Faller

Mamma, Edward, Anders, mormor och Phoi, alltså hela familjen (+några extra) ligger och sover. Själv sitter jag nu och gör ett nytt försök till att se filmen När Mörkret Faller eftersom att det inte gick så jättebra förra gången :)

Tältat

Gårdagen spenderades med Lina till största delan av dagen. Vi handlade lite saker till kvällen och fikade. Sen på kvällen va vi och grillade med Lorenzo på kärkeksudden. De va jättemysigt! Lorenzo drog men sen kom vi på att vi skulle tälta där så där i ett tält sov vi medans de regnade och blåste. Mysgraden va hög!
Justnu sitter jag hemma och försöker hinna tabort dom värsta bilderna innan hela allmännheten ser dom. Mamma är och hämtar mormor och anders faster för dom båda fyller nemligen år idag så alla ska hem till oss i vårt byggprojekt. Får se hur det går ;)

Jävla fitt saker!

Jävla fitt saker som man kan gilla på facebook. Jag vet inte hur länge jag har suttit och tagit bort alla gillningar nu men det är seriöst snart en timme. Har snart lack och jag ville bara säga det.


Ny header!

Nu har jag bytt header! Va så himmla trött på de gamla så att det inte går att beskriva! Behöver verkligen fixa min blogg! Designen är så tråkig så att man dör så den måste jag verkligen fixa den och headera är bara tillfällig tills jag fixat en bra ordentlig :)
Vad tycker ni? :)

Sitter här och leker....

Sitter här och leker men min Phone 5! fasst nej men hoppas kan man ju alltid.
Justnu sitter jag och kollar på How I met your mother, bytte just från När mörkret faller för mamma tyckte den va för otäck ;) Haha. Idag har jag inte gjort ett skit. Vart lite snabbt hos pappa och hämtade lite saker, sen åkte vi och hyrde film och köpte sushi. Aja behöver sånna dar oxå. Igår va jag me vivi hela dan. Bruden åker ju liksom idag och kommer inte få se henne på 2veckor D:

I förrgår va jag oxå me henne i stan på dan. haha gissa vad som hände ;) En random kille kom fram och frågade om mitt numer! De va najs för han va typ snygg oxå och tydligen 95a oxå ;) Sen på kvällen åkte jag och några till en kompis och sov sen även hos en annan kompis ;) trevligttrevligt! ♥


Vad är det som...

- Vad är det som låter?
- Det är blåsten, den talar till oss.
- Vad säger den då?
- Jag vet inte jag är inte blåst.
HAHAHA!

High On Life


Länge sen jag gjorde....

Länge sen jag gjorde en bra uppdatering. haha...
Idag har jag varit me några kompisar i stan och handalde lite småsaker på rean :) Ytterst trevligt dådå.
Igår var jag me kompisar & dagarna innan de oxå förvånande nog. haha. Är taggad på att blogga men vet inte vad jag ska skriva men aja hejdåå ♥

Emm.. a skitdåliga bilder på vad jag köpte idag!

Livet

Jag tänker ofta på hur mitt liv har blivit och varför det har blivit så. Jag bor i djursholm, mina föräldrar har bra ekonomi och lever bra men endå så söker jag mig till dedär som jag inte borde. Kanske är det bara för att jag har varit undangömd från det hela livet och plötsligt hittat det och det är nytt och spännande. Har aldrig riktigt vart sådär att jag sätter på mig blusar varje dag utan vill hellre bara ha ett vanligt linne. Kanske är det så att jag har hittat några andra som oxå är så och vill följa sin egen stil och inte fastna för att se lika dana ut. Jag vet inte vart jag är påväg med livet, har gjort mycket dummt på sista tiden men jag vill ändå säga att jag är nöjd med den tiden som har gått, kan inte säga att livet är perfekt och jag har gjort allting rätt för det har jag verkligen inte, mycket har gått fel under resans gång med det är en del av livet. Men vad skulle ha hännt om jag inte tog andra vägen, skulle jag då sitta med mina blusar och se likadan ut eller skulle jag sökt mig till dedär som jag vet att jag får knas av fast på något annat sätt. Vet inte riktigt men kanske borde jag hitta vägen tillbaka innan något går riktigt fel som jag kommer ångra resten av livet, eller ska jag leva det fullt ut eftersom vi lever ju bara en gång. Då kommer jag få så grymt mycket skit under resans gång men kanske är det värt det. Jag vet inte riktigt är det värt att chansa.

Historien upprepar sig & slutar alltid likadant.


Hemma!

Yess! Nu vart man hemma igen! :D

Nu...

Mot landet! (...) Är tillbax på fredag redan men endå..
Tillbax dit ↑↑

Grattis Magnus!

Okej fan va jag suger på att uppdatera eller vad.. inte ok.

Igår spendarades dagen med matte, noel & böle vid rösjön till största dels. Sen åkte jag, noel och matte till matte och åt lite snabbt, sen åkte jag vidare till åkersberga och träffade max som jag även sov hos.

Idag vaknade jag vid halv 12 av att min far ringde mig och sa att jag MÅSTE hem för att vi skulle tydligen iväg på släcklunch för att min kusin magnus fyller 21. Grattis till dig! Sen när jag kom hem så träffade jag oliver, gabbe och markus ett tag. Vi chillade vid ösbysjön ett tag och drog oss sen hem till oliver.
Nu sitter jag och kollar på solsidan så se you babys! ♥


Bara för att..

Lovar du att vara ärlig: Absolut!
Låt justnu: Shy ronnie 2
Gör du justnu: Skriver här (?)
Beröende av: pengar (fast vem är inte)
Vad tror folk om dig efter första gången ni träffas: Antingen att jag är jättebitchig eller jättesnäll och framåt
Stämmer det: Jag tycker inte att jag är bitchig alls så hoppas att folks uppfattning ändras
Vad får du oftast komplimanger för: av tjejer - Mitt långa hår, Killar - Min rumpa & allmänt min kropp
Vad för slags killar faller du för: Charmiga killar! & även lite badboy måste han va annars blir han tråkig ;) 
Killes utseende som du faller för: Bruna ögon och lite magrutor skulle ju aldrig va fel
Vad stog det på ditt sist fodda sms: Haha vi ses imorn puss<3
Vart bor du: Djursholm
Brukar du skratta åt dig själv: haha skrattar alltid åt allt
Tycker du att du är snygg: beror på, ibland kan jag tycka att jag är skitsnygg men ibland kan jag sitta och garva åt migsjälv för att jag är så ful.
Festar du mycket: Beror på vem man frågar
Vad är det mest korkade du gjort: Ingen aning faktiskt, finns FÖR mycket
Är du allergisk mot något: nepp
Mål med livet: att få bra utbildning & komma någon vart. Jag vill ha ett stort hus, familj & man som kommer och köper blommor till mig varje dag. haha.. 
Hur svarar du i teletonen: Hallå?
Sov du ensam inatt: yess...
Hur många sömntimmar fick du: 8tror jag men sen var jag uppe några gången oxå
Mår du bra: Nu ja?
Vad ser du om du kollar ut genom förstret: Inte så mycket eftersom att det är väldigt mörkt
Kommer du i tid: Oftast
Är du aktiv i skolan: Försöker i alla fall
Är du smart: Jag tycker att jag är jättesmart men det är inte riktigt så många som håller med -,-
Vanligaste färgen på dina kläder: rosa & grått faktiskt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut!
Har du spytt ofentligt: jaa...
Vem betyder mest i ditt liv: Mina kompisar dom är allt!
Är du nöjd med ditt liv: adå :)
Finns det något du vill ändra på som du gjort: Finns mycket
Rakar du benen: Vem gör inte?
Hur ofta tränar du: emm... inte särskillt ofta..

Screw you guys I`m going home

Igår hann jag med mycket. Först var jag hos tandläkaren och fixade min tandställning, sen åkte jag, mamma & brorsan till stan och handlade Kartell lampan och åt lunch. Efter de åkte jag och sophie och badade vid ösby med brorsan min. Duktig storasyster poäng till mig! haha sedan åkte vi hem till mig ett tag och sen åkte jag vidare till Viktor och knasade. Den kvällen förlarar vi seriöst med ordet knas.

Idag har dagen tillbringats till största delen med max. Först va vi med amir lite. Sedan åkte vi vidare till en strand med några och badade. Dock så badade inte jag för jag hade inga badkläder -,- Sen vidare till någon random teater sak och sen bussen hem. Fast hem blev det icke! Utan till täby där jag träffade lite sköna grabbar! nemligen Basse, Klas, Dawid, Björn och Marcus. Jag och böle åkte vidare till Mattias men kom inte riktigt så långt. Han åkte vidare men jag stannade kvar där och ba Screw you guys I`m going home!

Mysig Dag Idag!

Mysig dag idag! det började med att jag sov ut länge och väl. Sen träffade jag sophie och senare även Oliver, Matte, Oscar & Gabbe. Vi drog till Baraquda och badade. Eller a dom gjorde de inte jag :P Sedan fikade vi, drog hem och åt & sen till ösbysjön där vi satt största delan av kvällen och grillade. De slutade ju som vanligt med att jag blev i kastad och halkade även så att nu har jag ett jättestort blåmärke på aset! Skitsexit! Vart hemma runt 11 sen eftersom att hälften av alla som var där skulle va hemma då så då vart de inte längre nån av dom andra som orkade längre så aa då drog man oxå (lång och konstig mening som troligen ingen kommer fatta) Hahahaha.... Sitter och kollar på Det Stora Blå i min rosa One Piece och är sådär allmänt awesome som jag alltid är så hejdå ♥

Tyck synd om mig jag tog en spruta idag!

Restev av dagen va jättenajs och tillbringades med kompisar lite här och där :)


Dagbok?

Jag har tänkt att jag ska skaffa en dagbok haha. Jag ska liksom inte sitta och skriva varje dag i den men när najs saker har hännt, saker jag vill komma ihåg eller jag bara behöver skriva av mig. Men då kommer problemet. Är det någon som vet vart man köpen en dagbok? haha har liksom aldrig sett någon? Jag vill även att den ska av något slags lås. Inte för att jag tror att mina föräldrar eller någon kommer och kollar vad jag har skrivt men så att jag kan lura mig själv att ingen annan kan läsa liksom :)

Vet någon vart man köper an dagbok?

Jag vet att det löser sig.

Okej dax att jag bloggar då? Yes! Nu sitter jag och kollar på Linas Kvällsbok, så jävla grym! haha ;) Dagen började med att jag träffade max och vi pratade lite och redde ut lite saker. Vet inte riktigt vart vi ligger men jag vet inte heller om jag orkar bli tillsammas igen :/ Efter det så åkte jag till Lina och träffade henne lite :) De va mysigt, vi har liksom inte setts sen skolan sluta så de va kul :D Precis efter middan då jag hade tänkt att va allmännt awesome ringde oliver och ba: Du SKA med mig ut och springa! Efter mycket övertalning földe jag tillsist med på en liten runda till ekudden och tillbax. Sen gick vi hem till honom och mest bara chilla som ni vet efter förra inlägget som han skrev. Vid halv 1 (jaa jag vet att jag är fett cool och är ute så länge) ringde jag vivi och väckte henne hehe men jag hade faktiskt bra andledning för de va jättemörkt och läskiga busskar.. Nu ska jag fortsätta att va allmännt awesome så hejdå! ♥

Chacha

Tjeeeeeennnnnaaa Oliver häär
Jag sitter med Ingrid hemma hos mig och chillar med musik och typ data, vi har precis möblerat om mitt rum , det blev inte nice , mitt rum är nu helt ihoptryckt av grejer! :O
Aja nu ska jag gå och dra en runk ,
Under tiden kan ni ju kolla min och Marcus asseriösa blogg!
WWW.LINDELLIER.BLOGG.SE
Kyssen

kärlek


Orkar inte me all bullshit längre


Till dig ♥


Hemma!

Nu vart man hemma igen! Har haft de jättekul men lite långtråkigt i slutet eftersom att de inte finns sådär jättemycke att göra ;) aja nu vart men hemma igen :D

Idag firade vi även min födelsedag men släckten :D De va jättenajs och fick även massor av fina saker!

1 - One Piece jump in
2 - 2stycken T-shirts från Bankok
3 - 2 askar Hello Kitty Jelly Belly
4 - 2 filmer, Linas kvällsbok & Polarexpressen
5- 2stycken armband från Pilgrim
6- Extern hårddisk
7- nessesär
8- Escada parfym, Thai Sunset
9- läppbalsam från Odd Molly
10- 2stycken Thomas Sabo berlocker, en trollslända och ett påskägg
11- 3 små parfymer
12- Cupcake ask i porslin
13- Svarta klackskor med sak på klacken, Scoret
14- Body butter från The Body Shop
15- Kartell lampa (inte köpt än för jag ska få välja vilken av dom jag vill ha)
16- Spegel (dock fick jag den för 2veckor sen)
17- 1100kr :D

Rätt så nöjd med dom asså! Kommer även få lite mer småsaker eftsom att de va några i släckten som inte va där, och sen håller jag ju  på att flytta oxå så jag har ju i stort sett fått ett nytt rum för allt i det är nytt tex sängen, bokhyllor, skrivbord, byrå! = Nöjd ♥

Nu ska jag gå och sätta på någon film, har inte riktigt bestämt mig men vi får snart se. Pussss ♥

RSS 2.0