grattis pappa!! <3

Idag så fyller pappa år!! grattis!!!
ja vaknade halv 7 för att göra frukost på sängen till honom, elr de va han som kom och väckte mej fast hade han gjort de 2min efter så skulle ja redan va vaken, för ja han väckte mej 2 i halv och ja hade satt min klocka på halv.....haha
bästa skoldagen på 4-ever idag!!
Vi har inte haft ngn vanlig lektion alls!! Först så har vi kört brännboll hela dan och sen så skulle vi ha språk sista timmen men eftersom att de va sista gången så fick vi bara lämmna in våra böcker och sen gå till gateau (stavning) och fika! Vi fick välja helt fritt va vi ville ha och Maggda brydde sej inte om hur mkt de skulle kosta! Sa nice!!

Typ precis när ja hade kommit hem så ringde Anna och Sofie och undra om ja ville me dom till Ösbysjön? och de ville ja ju såklart! ;)
När ja kom dit så va dom där och dom sa att typ Wille, kampman och Albert skulle komma också så vi väntade på dom. Efter ett tag så kom Wille och typ då så fick Anna reda på att Madde skulle komma dit så då ville hon bytra sida så vi (utan Wille) gjorde det. Där på andra sidan så satt vi och pratade och sen så gick vi hem till och Sofie och åt flingor! ;)
När ja kom hem så va Anni och Vivi här eftersom att pappa fyller år! Haha grattis igen! Vi åt grillat kött och till efterrätt tårta och jordgubbar! mums! :D
 
bilderna kommer troligen imorron för att datorn e konstig just nu så ja kan inte ladda upp bilderna :S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0