lördag+söndag

långt inlägg......

Igår:
Igår när ja vaknade så typ gick ja me Linn till tåget. Sen så fick ja typ springa hem fär att Sophie skulle komma. Ja och Sophie cyklade till ösbysjön och badade. Efter ett typ tag så kom Tom, Victor, Gustav, Axel, Alferd, Christopher och typ några fler och vi började me "putta i leken" hehe.
Sophie kasta ner Toms cyckel i vattnet fast han blev sur på henne så att hon fick hämta den igen.... hehe
Kl typ 6 så drog vi hem för att vi skulle få gäster. Fam Lind. Efter middan så drog ja, Sophie och Sophia ut me Tom, Alfred och typ Gustav. Vi börja med att hoppa stuttsmatta men de va så mkt mygg så vi gick ner till vägen och sen till lekparken. När vi kom till baka så skulle Sophia och dom hem men inte Sophie för hon skulle sova över. JEJ!!!!

Idag:
Idag så har jag, Sophie, Tom, Alfred, Victor och Christopher badat i Ösbysjön (igen) fast de spöregna!!! As kul!!! Tror aldrig ja har badat när de regnar så mkt förut!! Victor bada inte för att han e "förkyld" och man ba yeh right!
Efter de så cykla vi typ hem till Victor och kolla på tv och data (jätte kul) haha.....kl 4 så cykla vi typ hem för att Sophie skulle hem.
Senare så fick vi gäster igen. Alexandra, Sebastian och Sussan komm. Efter de så gick vi ut och hoppade och blev jätte blöta. Ja e fortfarande blöt fast ja har suttit inne en stund och kört ett spel me Alexandra.

haha pussar! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0